بصری سازی تأثیر انسان ها بر محیط زیست با فناوری واقعیت افزوده
به گزارش آتی جو محققان درصدد اجرای طرحی جدید به منظور بصری سازی تاثیر تنفس انسان ها بر محیط زیست و كره زمین هستند تا افراد درك بهتری از شرایط جهان پیدا كنند.
به گزارش آتی جو به نقل از انگجت، طرح مذكور با استفاده از فناوری واقعیت افزوده اجرا می شود و تنفس نام دارد. انتظار می رود هدست های سازگار با این فناوری ظرف چند ماه آینده در اروپا و آمریكا عرضه شوند.
علاقمندان به مشاركت در این طرح باید از هدست های واقعیت افزوده شركت مجیك لپ استفاده كنند تا دریابند با هر بار تنفس چه مقدار دی اكسیدكربن را وارد هوا می كنند و به چه میزان اكسیژن مصرف می كنند.
بدین منظور، یك سنسور بیومتریك بررسی وضعیت تنفس توسط پژوهشگران آمریكایی به هدست های مورد اشاره افزوده شده و كاربران از این طریق می توانند به صورت مجازی هوای دم و بازدم خویش را مشاهده كنند.
با استفاده از هدست های مورد اشاره همینطور می توان اطلاعاتی در مورد كیفیت هوای شهر محل سكونت هم دریافت كرد تا از وخامت كیفیت آب و هوا آگاه شد و بدتر شدن شرایطی كه در آن زندگی می نماییم را درك كرد. از راه این شبیه سازی مجازی سه بعدی می توان جهت وزش باد را هم كه بر شیوه پراكنده شدن دم و بازدم تاثیر می گذارد، مشاهده كرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب