موشک الکترون یک ماهواره تصویربرداری را به مدار زمین فرستاد
آتی جو: شرکت «راکت لب» در شب 14 مارس یک ماهواره تصویربرداری خصوصی را به مدار زمین پرتاب کرد.
به گزارش آتی جو به نقل از ایسنا، موشک «الکترون»(Electron) حامل یک ماهواره برای شرکت ژاپنی تصویربرداری از زمین «iQPS» در شب ۱۴ مارس ساعت ۲۰: ۰۰ به وقت منطقه زمانی شرقی از تاسیسات شرکت «راکت لب»(Rocket Lab) در نیوزلند بلند شد.
به نقل از اسپیس، این ماموریت ماهواره «QPS-SAR-9» را با موفقیت به یک مدار دایره ای در ۵۷۵ کیلومتری زمین فرستاد و آنرا ۵۵.۵ دقیقه بعد از پرتاب براساس برنامه ریزی در آنجا مستقر کرد. ماهواره QPS-SAR-9 همانطور که از نامش پیداست، از «رادار دهانه مصنوعی»(SAR) جهت بررسی سیاره زمین استفاده خواهدنمود.
راکت لب در شرح ماموریت خود نوشت: این ماهواره به شبکه درحال رشد ماهواره های تصویربرداری از زمین شرکت iQPS می پیوندد که هر ۱۰ دقیقه یک دفعه نظارت با وضوح بالا را از محلهای خاص ارائه می دهند. این نخستین پرتاب از هشت پرتاب آینده در سالیان ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ برای ساخت شبکه ماهواره ای iQPS است و ماموریت موفقیت آمیز پیشین این شرکت را دنبال می کند که در دسامبر ۲۰۲۳ پرتاب شد.
مرحله اول موشک الکترون کمی بعد از پرتاب ماهواره، به طرف زمین بازگشت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب