روس ها واکسن ضدسرطان را به زودی عرضه می کنند
آتی جو: در واکسن ضدسرطانی که در روسیه تولید شده، احتمالاً از فناوری mRNA و نانوذرات لیپیدی استفاده شده است، واکسنی که مقرر است طی ماه های آتی وارد بازار این کشور شود.
به گزارش آتی جو به نقل از ایسنا، وزارت بهداشت روسیه اعلام نمود که واکسنی مقابل سرطان ساخته است که از ابتدای سال ۲۰۲۵ بصورت رایگان در روسیه توزیع می شود. آندری کاپرین، مدیر کل مرکز تحقیقات پزشکی رادیولوژی وزارت بهداشت روسیه، اخیراً این موفقیت را در رادیو روسیه اعلام نموده است.
ظاهراً از این واکسن برای درمان بیماران سرطانی استفاده خواهد شد و قرار نیست برای پیش گیری از سرطان به عموم مردم داده شود. این واکسن برای هر بیمار شخصی سازی خواهد شد.
الکساندر گینتسبورگ، مدیر مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالیا در مسکو، گفته بود که این واکسن می تواند رشد تومور را سرکوب کرده و از گسترش سرطان پیشگیری کند.
هم اکنون معین نیست که واکسن مقرر است کدام سرطان ها را درمان کند، چقدر مؤثر است یا حتی نام واکسن چیست. از نظر علمی ممکن است که نوعی واکسن برای هدف قرار دادن سرطان تولید شده باشد. کشورهای دیگر هم اکنون برای توسعه چیزی مشابه کار می کنند.
به عنوان مثال، در سال ۲۰۲۳، دولت بریتانیا قراردادی را با یک شرکت بیوتکنولوژی آلمانی برای توسعه درمان های شخصی سرطان امضا کرد و شرکت های دارویی مدرنا (Moderna) و مرک اندکو ( Merck & Co) هم اکنون روی واکسن سرطان پوست کار می کنند.
حتی هم اکنون واکسن هایی در بازار وجود دارند که هدف آنها جلوگیری از سرطان است، مانند واکسن های ضدویروس پاپیلومای انسانی (HPV) که به پیش گیری از سرطان دهانه رحم کمک می نماید.
در آمریکا دانشمندان علوم اعصاب در دانشگاه فلوریدا درحال آزمایش واکسن mRNA شخصی برای سرطان مغز هستند.
به نقل از ستاد نانو، مقاله ای که در ماه مه در مجله علمی Cell انتشار یافت، نتایج یک آزمایش انسانی با چهار بیمار سرطانی را نشان می داد؛ این تکنیک ابتدا روی چند سگ آزمایش شده بود. در این تکنیک، از RNA تومور بیمار استفاده می شود. احتمال می رود که در واکسن روسی نیز از فناوری مشابه همین کار استفاده شده باشد. در این تکنیک RNA استخراج شده از تومور بیمار، وارد نانوذرات لیپیدی شده و سپس سیستم ایمنی بدن نسبت به آن حساس می شود تا بدن آنرا بیماری خطرناک قلمداد کند. پژوهشگران دریافتند که در کمتر از دو روز، سیستم ایمنی بدن بیماران به سلول های سرطانی پاسخ می دهد و آغاز به حمله به آنها می کند.
بیماران شرکت کننده در این مطالعه برای مدت طولانی تر از حد انتظار بدون بیماری زندگی کردند. دانشمندان به این نتیجه رسیدند که این درمان ممکنست یک گزینه مناسب برای ایمونوتراپی باشد.
منبع: آتی جو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب