تهیه نقشه کامل و جزئیات تجهیز آب فعال شده با پلاسما از راه فراخوان ستاد نانو

تهیه نقشه کامل و جزئیات تجهیز آب فعال شده با پلاسما از راه فراخوان ستاد نانو

به گزارش آتی جو، از آنجاییکه آب فعال شده با پلاسما (paw) در کشاورزی منجر به بهبود رشد بذر و بهبود رشد گیاهان می شود، ستاد نانو و میکرو با انتشار فراخوانی به دنبال تهیه نقشه طراحی با جزئیات تجهیزات سامانه های آب پلاسمایی است.


به گزارش آتی جو به نقل از ایسنا، ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو، فراخوان عرضه پیشنهاد پروژه برای ساخت سامانه آب پلاسمایی برای افزایش بهره وری در صنعت کشاورزی را منتشر نمود.
شناخت و بررسی فناوری آب پلاسمایی (PAW) و استخراج پارامترهای مؤثر بر طراحی فرایند، بررسی و تحلیل روش های استحصال آب پلاسمایی با تاکید بر روش DBD (Dielectric-barrier discharge)، شناسایی و بررسی پارامترهای تأثیرگذار در طراحی اجزا و فرآیندهای موردنیاز، طراحی فرآیند و ساخت دستگاه مولد پلاسما، بررسی پارامترهای موردنیاز جهت استفاده از آب پلاسمایی در کشاورزی برای کشت محصولات مختلف بخصوص گندم از اهداف این فراخوان اعلام شده است.
طراحی فرایند ساخت تجهیز، تعیین درصد ترکیبات دقیق ورودی برای به دست آوردن حداکثر راندمان در تولید کود نیتراته، انتخاب فرایند مناسب و بهینه جهت تولید آب پلاسمایی، تحلیل واکنش های شیمیایی صورت گرفته و راندمان هر واکنش، مشخصات آب پلاسمایی به دست آمده شامل ترکیب شیمیایی، دبی، دما و فشار، بررسی تأثیرات شرایط ورودی شامل دما و فشار بر روی آب پلاسمایی خروجی و تحلیل نتایج به دست آمده از دیگر اهداف این فراخوان به حساب می آید.
این فراخوان به دنبال تهیه نقشه طراحی با جزئیات و نقشه P&ID ساخت تجهیز آب فعال شده با پلاسما است و علاقه مندان برای حضور در این فراخوان می توانند فرم تکمیل شده پیشنهاد پروژه را حداکثر تا ۳۰ تیر از راه ایمیل inst@nanoindustry.ir ارسال نمایند.
به نقل از ستاد نانو، آب در کشاورزی یکی از مهم ترین عوامل برای تولید و افزایش بهره وری بوده و استفاده از آب پلاسمایی یکی از راهکارهای نوین برای افزایش این بهره وری است. پلاسما حالتی از ماده است که از گاز شبه خنثی از ذرات آبستن و خنثی تشکیل شده است. آب فعال شده با پلاسما با تشکیل اکسیداسیون و دیگر تغییرات شیمیایی در آب می تواند علاوه بر خواص ضدعفونی، محرک رشد گیاه باشد. این فناوری پاک می تواند به بهره وری راندمان محصولات کشاورزی، کاهش مصرف آب، بهبود کیفیت محصولات و کاهش ضایعات منجر شود.
علاوه بر این، آب پلاسمایی در ضدعفونی و نگهداری محصولات غذایی اثربخش بوده است که می تواند به عمر طولانی تر محصولات و کاهش ضایعات غذایی منجر شود و بعضی از اثرات استفاده از آب پلاسمایی در کشاورزی شامل بهبود جوانه زنی بذر، بهبود و افزایش رشد گیاهان و کنترل اسیدیته خاک می شود.



1403/04/22
16:43:50
5.0 / 5
234
تگهای خبر: آینده , توسعه , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
لینک دوستان آتی جو
آتی جو