پروژه های حوزه فناوری همگرا در 9 بخش حمایت می شوند

پروژه های حوزه فناوری همگرا در 9 بخش حمایت می شوند

مرکز راهبردی فناوری های همگرا فراخوانی اعلام نموده که از طرح های فناورانه با اولویت ۹ بخش حمایت می کند.



به گزارش آتی جو به نقل از مهر، طرح های فناورانه حوزه «فناوری همگرا» که از طرف پژوهشگران ارائه شوند توسط مرکز راهبردی فناوری های همگرا مورد حمایت قرار می گیرند. اولویت حمایت با طرح هایی است که در محورهای علمی «ادوات، ابزار و رابط های مغز و کامپیوتر (BCI)»، « چاپگرهای زیستی (۳DBioPrinter)»، « شبیه سازهای پزشکی»، « ادوات پایش و رصد»، « نسل جدید توالی یابی (NGS)»، « زیست مهندسی (engineering biology) و زیست شناسی مصنوعی (synthetic biology)»، « سامانه های ریز مقیاس زیستی و تشخیصی»، «فناوری های اینترنت بدن (IOB)»، «نانوزیست کاتالیست (NBC)» ارائه می شوند.
این برنامه بازوی حمایتی مرکز راهبردی فناوری های همگرا از استارت اپ ها و فناوران فعال در کشور است. تمامی دانشجویان، فارغ التحصیلان، پژوهشگران، اساتید دانشگاه، هسته های فناور و استارتاپ ها میتوانند طرح های فناورانه خودرا ارسال نمایند.
بلوغ طرح های ارسالی باید در حد یک ایده فناورانه، نمونه آزمایشگاهی، نمونه اولیه یا محصول اولیه باشد بطوریکه همچنان نیاز تحقیق وتوسعه و صرف هزینه برای ساخت محصول نهایی (آماده گرفتن مجوز یا فروش) در آنان دیده شود.
ارائه دوره آموزشی اعتبارسنجی محصول با هدف تعیین مشتری و بازار محصول، اعطای گرنت تحقیق و توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی برای توسعه ایده و طرح پذیرفته شدگان، ارائه مشاوره در راه تجاری سازی طرح، مالکیت فکری، تیم سازی و شرکتداری، آشنایی با مجوزهای تولید محصول و گواهی دانش بنیان و گرفتن آسان تر آنان، برقراری ارتباط و تعامل با سرمایه گذاران/شتابدهندها بمنظور تامین مالی و توسعه محصول و کسب وکار همچون حمایت هایی است که مرکز راهبردی فناوری های همگرا به فناوران ارائه می کند.
به منظور دریافت گرنت تحقیق و توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت کنندگان باید برای توسعه طرح خود با یکی از شتابدهنده ها یا شرکت های دانش بنیان توافق کنند. یافتن شتابدهنده، شرکت دانش بنیان و مذاکره با آن با همراهی و کمک مشاوران و راهبران صندوق نوآوری و شکوفایی صورت می گیرد.
در صورتی که طرح از بلوغ فناوری بالایی برخوردار باشد (نمونه اولیه یا محصول اولیه) و به تشخیص برنامه نوپا برای کشور اهمیت راهبردی داشته باشد، حتی در صورت عدم همکاری شتابدهنده یا شرکت های دانش بنیان، امکان دریافت حمایت مالی بلاعوض را بوسیله مرکز راهبردی فناوری های همگرا دارد.
محققان می توانند تا ۱۵ خردادماه یک ایده فناورانه را به مرکز راهبردی فناوری های همگرا ارسال نمایند.


منبع:

1401/02/19
09:42:58
5.0 / 5
573
تگهای خبر: آموزش , استارتاپ , اینترنت , پژوهشگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
آتی جو