ساخت كوچكترین تحریك كننده سیستم عصبی جهان

ساخت كوچكترین تحریك كننده سیستم عصبی جهان

آتی جو: تهران - محققان دانشگاه بركلی كالیفرنیا توانستند كوچكترین تحریك كننده سیستم عصبی بی سیم جهان را كه جرم آن فقط 10 میلی گرم است، بسازند.


به گزارش روز چهارشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، این تحریك كننده بی سیم كه StimDust نام دارد، درون بدن ایمپلنت شده و امكان نظارت و درمان بیماری ها را به صورت بلادرنگ و با استفاده از روش های اختصاصی هر بیمار فراهم می كند.
این ابزار فقط 6.5 میلی متر مربع حجم دارد و قادر است 82 درصد از توان مصرفی را برای تحریك حدودا تمام اعصاب موجود در سیستم عصبی اصلی مورد استفاده قرار دهد.
این ابزار شامل یك تراشه یك میلیمتری، یك خازن شارژ و یك پیزوكریستال است كه نقش آنتن را ایفا می كند. همینطور دارای الكترودهایی است كه با استفاده از یك گیره با اعصاب ارتباط برقرار می كنند. توان مصرفی این ابزار 4 میكرو وات بوده و جرم آن فقط 10 میلی گرم است.
محققان برای آزمایش عملكرد StimDust آن را درون بدن یك موش ایمپلنت كردند و با تحریك عصب سیاتیك توانستند حركت پای عقب موش را كنترل كرده، نحوه تحریك را ثبت كنند و میزان نیروی وارد شده به عضلات پای موش در اثر تحریك را اندازه گیری كنند. سپس محققان میزان تحریك را افزایش دادند و عملكرد متناظر عضلات پا را ثبت كردند تا بتوانند میزان تحریك موردنیاز برای تولید حركات مطلوب در عضلات را اندازه گیری كنند.
محققان امیدوارند با استفاده از این فناوری بیماری هایی مانند نارسایی قلبی، دردهای مزمن، آسم و صرع را درمان كنند.
این فناوری در كنفرانس IEEE Custom Integrated Circuits معرفی شده است.
علمی (6)**9259**1440


1397/01/22
14:29:54
5.0 / 5
4619
تگهای خبر: دانش , علم , فناوری , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
آتی جو