استفاده از مواد غیرسمی برای تولید ضدعفونی كننده های جدید

استفاده از مواد غیرسمی برای تولید ضدعفونی كننده های جدید

به گزارش آتی جو محققان با فناوری نانو از مواد غیرسمی و طبیعی برای تولید یك ماده ضد عفونی كننده بهره برده اند كه به جای صابون مورد استفاده قرار می گیرد.



به گزارش آتی جو به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، این روزها شستشوی دست برای مقابله با ویروس ها از مهم ترین سفارش های پزشكی است. برای بهبود كیفیت شستشو، پژوهشگران از نانوذرات حاوی آب و عوامل ضدعفونی كننده بهره برده اند كه می تواند كارایی شستشو را افزایش دهد.
پژوهشگران نانوایمنی در دانشگاه هاروارد روشی برای مقابله با بیماری های عفونی ارائه كردند، این روش با ضدعفونی موثرتر هوا، غذا و فضای پیرامون، سبب از بین رفتن میكروب ها می شود.
پژوهشگران این پروژه از پلتفورم مبتنی بر فناوری نانو برای توسعه محصولی استفاده كردند كه در آن نانوقطرات آئروسل شده حاوی مواد غیرسمی و طبیعی می تواند هر آنچه كه در اطراف است را ضدعفونی كند.
دموكریتو از پژوهشگران این پروژه می گوید: «در دهه ۶۰ با تولید آنتی بیوتیك این طور به نظر می رسید كه پرونده عفونت و بیماری های عفونی برای همیشه بسته خواهد شد، اما گذشت زمان نشان داد كه این طور نیست. بیماری های عفونی هنوز وجود دارند و میكرواورگانیسم ها باهوش تر از چیزی هستند كه ما فكر می كردیم و نبرد ما با عوامل بیماری زا ادامه دارد.»
وی اضافه كرد: «وقتی از بیماری های عفونی صحبت می نماییم، منظور بیماری های ناشی از هوا و مواد غذایی است. برای مثال، آنفولانزا و سل بیماری های ناشی از هوا هستند كه سالانه میلیون ها نفر را به كام مرگ می كشند. بیماری های ناشی از غذا نیز سالانه میلیون ها نفر را قربانی كرده و میلیاردها دلار برای اقتصاد هزینه دارند.»
وی اشاره كرد: «شستن دست ها یك اقدام اساسی برای كاهش بیماری های عفونی است، مواد ضدعفونی كننده مثل الكل نیز می توانند مفید باشند. اما برخی افراد به این مواد حساسیت دارند و علاوه بر این، استفاده از مواد ضدباكتری سبب مقاوم شدن باكتری ها می شوند. اینجا است كه باید رویكرد جدیدی ارائه شود.»
این محقق تصریح كرد: «بنابراین طی چهار تا پنج سال قبل ما كوشیدیم از فناوری نانو برای ارتقا روش های مقابله با عفونت استفاده نمائیم. ما ابزارهایی برای تولید نانومواد مهندسی شده داریم، از این ابزارها استفاده می نماییم تا آب را به نانوذرات مهندسی شده تبدیل نماییم و درون آن مواد ضدباكتری قرار دهیم، موادی كه غیرسمی بوده اما به صورت طبیعی آنتی باكتریال هستند. بنابراین، این نانوذرات می توانند میكرواورگانیسم ها را در سطح یا هوا از بین ببرند.»

1398/11/21
15:46:18
5.0 / 5
4065
تگهای خبر: پژوهشگر , توسعه , تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
آتی جو