برای بهبود ظرفیت باتری ؛
تولید نانوذرات سیلیكونی در مقیاس انبوه برای ساخت باتری ها
آتی جو: یك استارت آپ فعال در عرصه نانو درصدد است كه با نانوذرات سیلیكونی، در تولید باتری ها سهیم شود.
به گزارش آتی جو به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، ادوانو (Advano)، یك استارت آپ نانویی خارجی است كه به دنبال تولید انبوه نانوذرات سیلیكونی برای تامین نیاز بازار باتری های یون لیتیم است. این شركت می خواهد با بهبود پروسه تولید، قیمت این نانوذرات را به شدت كم كند.
این استارت آپ به دنبال تولید نانوذرات سیلیكونی در مقیاس انبوه برای ارتقا كیفیت باتری های یون لیتیم است. پیش بینی می شود تقاضا برای باتری های مورد استفاده در خودرو های الكتریكی و ذخیره سازی شبكه تا سال ۲۰۴۰ به ۴۵۸۴ گیگاوات ساعت برسد. بنا بر این خیلی از استارت آپ ها در تلاش هستند تا بهترین چاره را برای برآوردن تقاضا در بازار ارائه نمایند.
نانوذرات سیلیكونی یكی از عناصر مهم برای بهبود ظرفیت باتری ها هستند، در همین راستا این استارت آپ نانویی می خواهد تا تولید این نانوذرات را در مقیاس انبوه انجام دهد و در نهایت به صنعت تولید باتری كمك نماید.
معمولاً هر بار كه خبری درباره تكنولوژیهای جدید باتری منتشر می شود، همه هیجان زده می شوند. كارهای زیادی برای شارژ سریع باتری و بهبود ظرفیت انجام شده است. از بین روش های مختلف برای دستیابی به ظرفیت های بیشتر، استفاده از ذرات سیلیكون یكی از امیدواركننده ترین روش ها است كه می تواند در آندهای باتری یون لیتیم استفاده گردد.
اما با وجود فراوانی این ماده و اثر مثبت آن در افزایش ده برابری ظرفیت باتری، سیلیكون در هنگام شارژ با لیتیم تركیب شده و افزایش حجم پیدا می كند كه این كار می تواند به ساختار باتری لطمه بزند. چندین استارت آپ به دنبال حل این مشكل هستند، ایده هایی نظیر استفاده از قفس گرافنی برای محدود كردن سیلیكون یا استفاده از آند شبیه به برس از جنس نانوسیم سیلیكون ارائه شده اند.
استارت آپ ادونو می خواهد تا با اتخاذ یك رویكرد بالا به پایین، مبادرت به تولید انبوه نانوذرات سیلیكونی كند. این شركت به دنبال خردایش سیلیكون بازیافتی از پنل های خورشیدی است تا آنها را به نانوذرات تبدیل كند.
این شركت می گوید كه هم اكنون می تواند در یك سال یك تن نانوذرات سیلیكون تولید نماید و به زودی با افزایش ظرفیت می تواند حجم تولید را به ده برابر برساند.
ادوانو یك روش معمولی را برای تولید آند گرافیت مورد استفاده قرار می دهد و برای تولید محصول خود نیز از همین روش استفاده می نماید. این شركت می خواهد تا قیمت محصولات خودرا به ۱۵ تا ۱۵۰ دلار در هر كیلو برساند در صورتیكه حالا قیمت بین ۵۰۰ تا ۱۰ هزار دلار برای هر كیلو است.
منبع: آتی جو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب